Please enable JS

LEAN Production

TPS

Miért Lean-Kaizen?

 

A megfelelő módszertan, helyes alkalmazása mindig sikert eredményez!

Miért sikeresebbek azok a cégek, ahol megértik a Lean vagy Kaizen üzleti modellt?

Miért szignifikánsabb az eltérés az elért eredményben és a termelékenység hat alapvető elemében (PQCDSM) ?

Miért van az hogy valakinek sikerül és hogy valakinek nem fejleszteni? 

A Lean és a Kaizen módszertanok eredetét tekintve különböznek, de fejlődésük során átfedések alakultak ki, amelyek során azonban az alapok és az alapelvek változatlanok maradtak. A 25 év alkalmazott gyakorlat révén, olyan helyezetek alakultak ki a Lean bevezetése során, amelyeknél mindkét módszertant együttesen kellett alkalmazni a kitűzött cél és siker elérése érdekében a vevő számára. 

Ezt a nemzetközi szakirodalom is egyre jobban megerősíti. Az értékekre és veszteségekre való fókuszálás, mint Lean módszertan a Kaizennel ötvözve rövidebb idő alatt hozott növekvő eredményt és változó költségcsökkentést.

Ezt a módszertant több hazai és nemzetközi PhD publikációval igazoltuk és megerősítettük.

Szolgáltatásunk célja: a gazdaságban működő ipari termelői és szolgáltatói vállalatok versenyképességének, profitabilitásának növelése a lehető legkisebb ráfordítással.

Számunkra a vevő igénye és eredményessége több mint küldetés, amely révén hosszú távon megtarthatja és növelheti vállalata versenyképességét, megtarthatja és fejlesztheti munkavállalóit. Az Ipar 4.0 val párhuzamosan elengedhetetlen az alkalmazottak fejlesztése, megtartása ösztönzése, legyen az vezető, vagy operátor.

Olyan üzleti környezet felépítésében vállalunk szerepet, ahol a munkaerő szakmaisága is stabilizálható és valós fejlesztői tevékenységbe bevonható, miáltal a cégben az dolgozói elégedettség is optimális.